FAQ

Flyver i med fly eller drone ?
Vi flyver med rigtige fly. Hos Luftfoto Danmark har vi 2 cessna 172 fly, som er højvinget hvilket betyder at der er god udsigt. Vi kan komme hurtigt rundt i landet. i nogle tilfælde flyver vi også helikopter. Vi samarbejder med et drone firma, hvis der er behov for dette.

Tager i kun billeder i Danmark ?
Vi tager langt de fleste billeder i Danmark, vi dækker Sønderborg,Kolding,Vejle,Århus,Randers,Ålborg til Hanstholm,Esbjerg og Tønder. Fra Odense til Ringsted,Kalundborg,Næstved og København. Kort sagt vi dækker hele Danmark. Dog har vi også løst opgaver i Sverige og Tyskland. Der er ingen begrænsninger på hvor vi kan flyve.

Kan man komme med op og flyve når man bestiller luftfotos ?
Vi har ikke tilladelse til at tage passagerer med op i vores fly. Her kan vi henvise til en kollega som har denne tilladelse.

Hvordan får jeg mine digitale billeder leveret ?
Vi levere alle vores billeder i et online galleri. Herfra kan du se dine billeder, dele dem samt downloade dem, ved brug af en pinkode. Alle dine billeder vil blive samlet her, også hvis du bestiller flere optagelser, vil det hele ligge samlet i dit online galleri.

Hvor tit flyver i ?
I vinter periode flyver vi her hos Luftfoto Danmark ca. 1 gang om ugen, og i sommer perioden er det ca 2-3 gange om ugen. Det er selvfølgelig vejr afhængig. Vi flyver kun i solskin med mindre andet er aftalt.

Er der både pilot og fotograf i flyet når i flyver ?
På langt de fleste opgaver det det ejer og fotograf/Pilot Jesper Larsen, der flyver alene rundt. Det giver ham arbejdsro til at udføre opgaverne præcis som kunderne ønsker det. Det er en stor fordel ikke at skulle være afhængig af en ekstern pilot.

Kan jeg annullere min ordre ?
Hvis du annullere ind vi flyver din opgave, er der ingen problemer. Hos Luftfoto Danmark, tror vi på god kundeservice er vejen frem.