Ny bog 2015

Danmark – en smuk plet på Jorden

En flot coffee table book, med smukke luftfotos fra Danmark, fra de 4 årstider.
Bogen er på 152 sider. Dansk og Engelsk.

Hardcover. Måler 32×24 cm.

2015-12-03_12-36-04

Se udklip fra bogen HER

Køb bogen HER

Danmark – en smuk plet på Jorden
Den snedækkede sø i det fjerne fangede mit blik. Fra 400 meters højde kunne jeg hurtigt se at her var no-get specielt. Jeg krængede flyet lidt til venstre for at komme tættere på. Jo tættere jeg kom på, desto mere mærkeligt så det ud. Mønstret på isen havde en dybde, så det lignede et 3D kunstværk, når man så ned på det fra luften. Jeg følte mig i en anden verden…
Sådanne oplevelser har jeg ofte, når jeg flyver omkring i Danmark for at fotografere ejendomme for kunder. Det er på disse ture, at jeg har rig mulighed for at observere og nyde Danmark fra oven.
Jeg holder altid et vågent øje med landskabet under mig, for at få øje på det næste motiv til min samling. De smukke farver i naturen fascinerer mig. Der er ikke to dage hvor vejret og lyset er helt ens. Derfor er mine billeder unikke, da det vil være svært at genkalde lige disse forhold, som var til stede, den dag jeg tilfældigvis kom forbi.
I bogen har jeg udvalgt nogle billeder fra min samling. Billederne er optaget i perioden 2011-2015.

The snow-covered lake in the distance caught my eye. From 400 meters above I quickly realised that this was something special. I turned the plane a bit to the left to get a closer look. The closer I got, the more strange it looked. The pattern on the ice had a depth, making it look like a 3D work of art when looking down on it from the air. I felt as if in another world…
I often have unique moments like this when I fly around Denmark, photographing properties for my clients. It is on these trips that I have plenty of opportunity to observe and enjoy Denmark from above.
I always keep an eye on the landscapes below me, to spot the next motif to my collection. The beautiful colours of Nature fascinate me. You do not get two days with identical weather and light, which makes my pictures unique; it will be difficult to ever find identical conditions as on the day I happened to fly by.
In this book I have selected pictures from my selection. All pictures are taken in the period 2011-2015.

Skriv et svar